Samsung Galaxy S24 Serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S24 Serisinin tanıtım tarihi sızdırıldı. Sektörde güvenilir sızıntılarıyla bilinen Tarun Vats, Galaxy S24 serisinin 17 Ocak’ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacağını duyurdu.

17 Ocak’taki etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S24 serisi, tanıtımın hemen ardından ön siparişe sunulacak. Modellerin ilk teslimatları ise 26 ile 30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu süre zarfında ön sipariş veren kullanıcılar, Galaxy S24 Serisinin en yeni özelliklerini ve tasarımını ilk deneyimleyenler arasında yer alacaklar.

Samsung Galaxy S24 Serisinin tanıtım tarihi belli oldu

30 Ocak itibariyle ise Samsung Galaxy S24 serisinin genel satışları başlayacak. Kullanıcılar, bu tarihten itibaren Samsung’un resmi satış kanalları ve belirli perakende noktalarından Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra modellerine sahip olabilecekler.

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi, yine üst düzey özelliklerle donatılmış olacak. Gelişmiş kamera teknolojisi, yüksek performanslı işlemciler ve şık tasarımıyla Galaxy S24 serisinin, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekeceği öngörülüyor. Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği, her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla bekleniyor. Galaxy S24 ailesi haricinde daha pek çok cihazın yine bu etkinlikte ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort